Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Educatoarea din Zadareni, in concediu medical neprevazut : Judetul Arad
Lu 02 iun 2008 05:39:46 +0300


Educatoarea din Zadareni, in concediu medical neprevazut : Judetul Arad
Judetul Arad : Educatoarea din Zadareni, judetul Arad, care a agresat un copil in timp ce se afla in stare de ebrietate ...

Educatoarea din Zadareni, judetul Arad, care a agresat un copil in timp ce se afla in stare de ebrietate si-a luat, ieri, concediu medical pentru urmatoarele doua saptamani.
Cu toate ca in urma cu doua zile a avut loc intrunirea Consiliului Profesoral care a hotarat demararea unei anchete, educatoarea nu a asteptat rezultatele, hotarand ca e mai bine sa plece in concediu pentru 14 zile.
"Consiliul Profesoral s-a intrunit si a stabilit o comisie ce va cerceta cazul educatoarei acuzate ca ar fi molestat un copil, in stare de ebrietate. Se vor lua declaratii, se va discuta cu ceilalti profesori si parinti, se va analiza documentul cu alcoolemia femei, iar in final, vom hotari ce sanctiuni vom aplica. Daca se adevereste ca femeia a molestat copilul in varsta de patru ani, aceasta risca sa ii fie desfacut contractul de munca", ne-a declarat Marius Gondor, inspector general scolar.
Ieri, mama copilasului agresat s-a hotarat sa stea cu fiul sau la gradinita, pentru a-l pazi de vreo iesire necontrolata a educatoarei.
Insa, mama nu a mai fost nevoita sa ramana, pentru ca educatoarea acuzata ca i-a batut fiul a plecat in jurul orei 9.00 de la gradinita.
De fapt, a fugit fara sa anunte pe nimeni.
Din fericire, o alta educatoare a luat o decizie in ultimul moment, transferandu-i pe copii intr-o alta grupa.
Educatoarea agresiva nu s-a deranjat sa-l anunte nici macar pe directorul institutiei despre concediul sau neprevazut, acesta afland despre fuga femeii de la colegii femeii.
"Trebuia sa fiu anuntat oficial despre concediu, ca sa pot reorganiza clasele", a declarat Alexandru Popa, directorul institutiei.
Mai mult, femeia nici macar nu a vrut sa se disculpe in fata presei.
Aceasta a fugit, la propriu, din fata jurnalistilor, refuzand sa faca vreo declaratie.
Daca comisia Inspectoratului Scolar Judetean Arad va stabili ca educatoarea a fost beata la ore si l-a agresat pe baiat, atunci aceasta s-ar putea alege cu desfacerea contractului de munca.


Sursa : VirtualArad : Judetul Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Educatoarea din Zadareni, in concediu medical neprevazut : Judetul Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti