Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


La mijlocul lunii iunie - Bazinele de la Strandul Neptun vor fi functionale : Stiri Arad
Mi 04 iun 2008 08:05:13 +0300


Bazinele de la Strandul Neptun vor fi functionale
Stiri Arad : Muncitori, utilaje, terase frumos amenajate, sezlonguri pline de oameni si mult soare.

Muncitori, utilaje, terase frumos amenajate, sezlonguri pline de oameni si mult soare.
Asa se poate descrie in cateva cuvinte ziua de ieri de pe Strandul Neptun din municipiul Arad.
Muncitorii lucreaza de zor deoarece se doreste ca in data de 15 iunie, odata cu incheierea anului scolar bazinele sa poata fi folosite.
"Vrem ca pana la mijlocul lunii iunie lucrarile la bazine sa se finalizeze. Iar oamenii sa aiba acces la ele", declara Razvan Popa, director tehnic la Primaria Arad.
Chiar daca lucrarile sunt in toi, oamenii, profitand de temperaturile ridicate, ies la soare.
Pretul de intrare nu se modifica
Desi exista foarte multe zvonuri ca odata cu modernizarea strandului, aradenii vor scoate mai multi bani din buzunar, tarifele de intrare in incinta Strandului Neptun au ramas aceleasi ca si anul trecut.
"In ceea ce priveste pretul de intrare pe strand nu s-a modificat nimic, conditiile sunt altele, dar plata este aceeasi. Cu biletul de la intrare care costa 2,5 lei, cetatenii au acces in toata incinta strandului", mai declara Razvan Popa.
Pana in momentul de fata au fost executate o serie de lucrari care au vizat infrastructura zonei, precum si reabilitari ale podurilor de pontoane.
Conform declaratiilor primite de la reprezentantii Primariei Arad, zilele acestea are loc echiparea cu tobogane si alte instalatii de agrement specifice, construirea unei statii de recirculare, tratare si incalzire a apei, modernizarea instalatiilor de dus, reamenajarea plajelor cu gazon, amenajarea unei plaje de nisip, precum si modernizarea punctelor de acces.
Plaja luata cu asalt
Ieri, la primele ore ale diminetii, cand am vizitat si noi strandul Neptun, aleile de la intrare pareau pustii.
Terasele abia de la ora 10.00 incep sa prinda viata.
Ici - colo cate un cetatean ratacit.
Insa, cu cat am inaintat pe aleeile frumos amenajate am observat ca desi soarele a rasarit doar de cateva ore, oamenii erau la plaja.
Angajatii strandului erau si ei la posturi.
"In fiecare dimineata fac curat, spal totul in zona. Cand vin oamenii la plaja totul trebuie sa fie curat. Sunt persoane care intra pe strand odata cu noi, adica la ora 7.00. Partea proasta este ca nimeni nu pastreaza. Am pus suporturi la oglinda dar in cateva zile au fost distruse. Nu mai vorbesc de mizeria care o lasa in urma. Pacat ca nu se pastreaza, mai ales acum cand tot strandul este renovat", ne relateaza Maria Muntean in timp ce curata grupul sanitar.
Cand am ajuns in dreptul bazinelor era forfota mare. Toata zona era impanzita de muncitori.
Femeile plantau flori pe marginea strandului, iar barbatii faceau ultimele finisari la bazine. La cativa metri oamenii stateau la plaja.
Cu cat orele treceau cu atat strandul incepea sa devina neincapator. "Imi place sa ajung devreme pe strand, mai ales acuma, cand sunt si sezlonguri. Soarele de dimineata este mai sanatos", declara Eliza Faur.
Bazin cu valuri
Amintim ca investitia in Strandul Neptun cuprinde un bazin cu valuri (gandit in baza unui sistem modern, mecanic, cu bila, care implica un consum redus de energie si permite reglarea frecventei valurilor), un bazin pentru adulti, unul pentru tineri si unul destinat copiilor, cu tobogane, sarpe si alte elemente destinate distractiei.
De asemenea, in vecinatatea bazinelor vor fi plaje securizate.


Sursa : VirtualArad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Bazinele de la Strandul Neptun vor fi functionale
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti