Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Mall si cladire de birouri de 113 milioane de euro : Stiri Arad
Vi 30 mai 2008 09:21:17 +0300


Mall si cladire de birouri de 113 milioane de euro : Stiri Arad
Stiri Arad : Pe terenul fostei fabrici de mobila din centrul Aradului, compania AFI Europe Romania va construi un centru comercial ...

Pe terenul fostei fabrici de mobila din centrul Aradului, compania AFI Europe Romania va construi un centru comercial de tip mall si o cladire-turn de birouri.
Ieri a fost pusa piatra de temelie a proiectului AFI Palace Arad, care va fi gata in 2010 si va costa peste 113 milioane de euro.
Centrul comercial de tip mall va avea o suprafata de 93.000 de metri patrati, iar cladirea de birouri va avea 20.500 de metri patrati. Mallul Palace Arad va cuprinde 150 de magazine, un supermarket si un cinema multiplex cu sapte sali.
Proiectul mai cuprinde si doua parcari, una subterana si cealalta supraterana, a caror capacitate va fi de 1.400 de locuri.
Oficialii AFI au precizat ca au ales Aradul pentru ca are una dintre cele mai dinamice economii, iar populatia are venituri importante.
De altfel, marti s-a deschis cel mai modern centru comercial din Arad, Armonia, care cuprinde si un hipermarket Carrefour. In plus, in urmatorii ani, Aradul va avea sapte malluri si zone comerciale mari.


Sursa : VirtualArad : Stiri Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Mall si cladire de birouri de 113 milioane de euro
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti