Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Mediul - sarbatorit si la Arad
Jo 05 iun 2008 12:45:08 +0300


Protectia Mediului Arad
Stiri Arad : Agentia pentru Protectia Mediului Arad a angrenat si in acest an elevii aradeni in diferite activitati privind Ziua Mondiala a Mediului.

Agentia pentru Protectia Mediului Arad a angrenat si in acest an elevii aradeni in diferite activitati privind Ziua Mondiala a Mediului.
Sarbatorita anual pe data de 5 iunie, Ziua Mondiala a Mediului este unul din principalele mijloace prin care ONU atrage atentia opiniei publice asupra problemelor de mediu.
Tema zilei din acest an este: "Schimba-ti obiceiurile! Spre o economie cu mai putine emisii de CO2".
Prin aceasta tema se constientizeaza problemele de mediu la nivel mondial si se promoveaza o economie si un stil de viata "verde", respectiv o eficienta energetica mai buna, surse alternative de energie, conservarea padurilor si un consum care sa nu afecteze mediul.
La Arad, Ziua Mediului se marcheaza printr-o serie de activitati care au inceput inca de ieri.
"Astazi (n.r. ieri) prescolarii de la Gradinita PP13 si PP14 au avut activitati ecologice educative. Iar in data de 5 iunie, la ora 12,00 la Consiliul Judetean Arad, sala 63 va avea loc o expozitie de lucrari pe teme de protectia mediului realizate de elevii mai multor unitati de invatamant", declara Dana Danoiu, director executiv APM Arad.
De asemenea, astazi, la Scoala Generala ,"Mihai Eminescu", au loc prezentari de lucrari pe teme de protectia mediului.


Sursa : VirtualArad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Mediul - sarbatorit si la Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti