Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Premiu : Stiri Arad
Vi 30 mai 2008 14:31:28 +0300


Universitatea
Stiri Arad : Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad este premiata in cadrul Conferintei Nationale de Cercetare Stiintifica.

Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad este premiata in cadrul Conferintei Nationale de Cercetare Stiintifica.
Premiul este o recunoastere a investitiilor demarate de universitatea aradeana in domeniu cercetarii stiintifice dar si al interesului aratat pentru atragerea fondurilor europene pentru cercetare.
Conducerea institutiei de invatamant sustine ca este unul dinjtre cele mai importante premii primite pana in prezent.
Pentru ca s-a implicat in dezvoltarea cercetarii stiintifice, Universitatea "Aurel Vlaicu" a fost premiata in cadruzl Conferintei Nationale de Ceretare Stiintifica desfasurata la Brasov.
Si asta dupa ce, universitatea aradeanba a reusit sa atraga fonduri pentru cercetare si a dezvoltat unul dintre cele mai mari centre de cercetare stiintifica din Romania.
Premiul vine din partea Guvernului Romaniei prin intermediul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
La inceputul saptamanii viitoare, o delegatie a universitatii de stat aradene va fi prezenta la Barcelona unde participa la proiectul european numit Dolceta, dedicat cercetarii stiintifice.
Aici sunt contractate cele mai multe fonduri europene dedicate cercetarii si unde Universitatea "Aurel Vlaicu" este vrea sa mai contracteze fonduri pentru acest domeniu.


Sursa : VirtualArad : Stiri Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti