Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Sedinta imobiliara la CLM : Stiri Arad
Jo 05 iun 2008 12:35:15 +0300


Sedinta imobiliara la CLM : Stiri Arad
Stiri Arad : Sedinta festiva a fostului CLM s-a transformat intr-o ordinara cu 30 de puncte pe ordinea de zi!

Sedinta festiva a fostului CLM s-a transformat intr-o ordinara cu 30 de puncte pe ordinea de zi!
Ceea ce era programata sa fie o sedinta festiva, cu cateva puncte pe ordinea de zi, ramase nevotate in trecut, sau care se impuneau a fi votate rapid, s-a transformat peste noapte intr-o sedinta ordinara cu nu mai putin de 29 de proiecte, o informare a agentilor economici cu privire la activitatea lunii mai si alta cu privire la deplasarea alesilor in misiuni oficiale.
Alesii municipali din mandatul trecut, inca neincheiat, erau pregatiti sa vina la tinuta festiva pentru ultimul CLM si sa ciocneasca un pahar de sampanie.
Acum, insa, vor trebui sa astepte sa-si exprime parerea pe 29 de proiecte propuse de executiv, inainte de a sarbatori finalul de mandat.
Marea majoritate a proiectelor ce vor fi supuse joi votului sunt planuri urbanistice de detaliu referitoare mai toate la ridicarea de blocuri, hoteluri sau case.
Ziua PUD-urilor
Dupa cateva parcelari si apartamentari de imobile, alipiri si dezlipiri de parcele, rectificari de suprafete de teren si trecerea unor terenuri in proprietatea municipiului, primarul le propune consilierilor sa voteze cateva planuri urbanistice legate de locuinte familiale, de ridicarea unor hoteluri, a unor zone de locuinte si depozite de materiale, blocuri si spatii comerciale etc.
Unele dintre firmele care asteapta acum ultimul vot al consilierilor din mandatul 2004-2008 sunt cunoscute aradenilor, fie pentru ca fac cele mai multe planuri supuse votului alesilor ( SC Proiect, Biroul individual de arhitectura Darida Ioan), fie pentru scandalul din jurul unor afaceri in care au fost implicati (asa cum este cazul firmei Elecon).
Tot joi, cand este programata sedinta, alesii municipali vor fi chemati sa voteze si stabilirea tarifelor pentru serviciile de canalizare-epurare mecanica pentru Zona Industriala Vest, sau un proiect privind inventarul bunurilor apartinand municipiului.


Sursa : VirtualArad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti