Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Ziua pamantului : Stiri Arad
Jo 24 apr 2008 07:11:02 +0300


Ziua pamantului : Stiri Arad
Stiri Arad : Incepand din anul 1970, in fiecare an pe 22 aprilie se sarbatoreste "Ziua Pamantului" ...

Incepand din anul 1970, in fiecare an pe 22 aprilie se sarbatoreste "Ziua Pamantului", dorindu-se ca acest eveniment sa fie perceput si ca un semnal de alarma la degradarea accentuata a factorilor de mediu.
Agentia pentru Protectia Mediului Arad a organizat, impreuna cu mai multe scoli aradene si o societate de salubrizare, mai multe de actiuni dedicate acestei zile.
Sute de copii de la Scoala Generala Nr. 5, Scoala Generala Nr. 1 ,"Mihai Eminescu", Liceul cu Program Sportiv, Liceul German "A.M. Guttenbrunn", si Colegiul National "Elena Ghiba Birta", insotiti de cadrele didactice si de angajati ai agentiei au participat la o actiune de salubrizarea a albiei majore a Mures.
De la Podul Traian pana la Sala Polivalenta au fost adunate in saci de plastic pet-urile, hartiile si pungile de plastic, de pe alei si spatiile verzi, cei mici predand ei de aceasta data o adevarata lectie de educatie ecologica.
Tot cu ocazia "Zilei Pamantului" va avea loc un concurs de desene pe teme de mediu relizate de elevii de la Scoala Generala Nr. 1 ,"Mihai Eminescu", iar in Piata Avram Iancu va fi vernisata o expozitie de obiecte din materiale reciclabile, realizata de elevii de la Centrul Scolar Arad.


Sursa : VirtualArad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Ziua pamantului : Stiri Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti