Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Ford Mondeo - generatia a treia, faza a doua
Lu 28 iun 2010 10:32:28 +0300


Ford Mondeo
Acesta este Ford Modeo generatia a treia, faza a doua. Pe scurt, Mondeo facelift model 2011 ...

Acesta este Ford Modeo generatia a treia, faza a doua. Pe scurt, Mondeo facelift model 2011, ce va fi dezvaluit oficial in aceasta vara, mai exact pe 25 august, cu ocazia Salonului Auto de la Moscova. Disponibil ca si pana acum, in versiuni cu 4 sau 5 usi si break, noul Mondeo va fi comercializat incepand din septembrie.
La exterior, cele mai notabile noutati, pe langa cele cateva usoare retusuri, sunt luminile de zi si stopurile cu LED. Calandrul si partea din spate au suferit cele mai vizibile modificari.

ford_mondeo_03.jpg

Ford MondeoNoutatile de sub capota sunt motoarele EcoBoost pe benzina de 240 CP si diesel TDCi de 2,2 litri si 200 CP. O alta noutate o constituie transmisia cu dublu ambreiaj Ford Power Shift, care va intra in dotarea standard pentru motoarele EcoBoost pe benzina si optional la propulsoarele TDCi de 2,0 litri - 140 si 163 CP.
Lista echipamentelor de asistenta s-a imbogatit: avertizoare petru unghiul mort si deviere de la axa drumului, camera video pentru spate, lumini automate, inchiderea fantelor de la calandru pentru optimizarea consumului, precum si un sistem de recuperare a energiei. La interior, dotarile includ un nou sistem audio de top, alaturi de o noua generatie a sistemului de navigatie si de iluminarea habitaclului cu lumini LED.


Sursa: 24Auto.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti