Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Brad Pitt, bataus pentru mafie in Cogans Trade
Mi 03 nov 2010 14:08:01 +0200


Brad Pitt
Andrew Dominik, regizorul filmului The Assasination of Jesse James By The Coward Robert Ford revine cu o comedie polițistă ...

Andrew Dominik, regizorul filmului The Assasination of Jesse James By The Coward Robert Ford revine cu o comedie polițistă intitulată Cogan’s Trade, ce i-ar putea reuni pe Brad Pitt și Casey Affleck, actorii principali ai reușitului său film din 2007. Conform Deadline, Brad Pitt este în negocieri pentru rolul principal, Casey Affleck, Sam Rockwell, Mark Ruffalo și Javier Bardem fiind și ei propuși pentru câte un rol.

Cogan’s Trade este adaptarea romanului cu același nume din 1974 al lui George V. Higgins, descris ca fiind de un umor sarcastic, cu dialoguri iuți și plin de tensiune, ce ridică miza jocului plasat în Boston, în lumea instabilă a mafioților mărunți, a avocaților imorali și a politicienilor aserviți. Acțiunea romanului se centrează pe Cogan (Pitt), un bătăuș angajat de mafie să investigheze și să pună la punct lucrurile după un jaf ce are loc în timpul unei partide de poker aflată sub protecția mafiei și în care erau un joc sume importante de bani.

Dominik va regiza, dar va semna și scenariul, în timp ce Brad Pitt va prelua și frâiele producției filmului, prin compania sa, Plan B. Data de începere a filmărilor este incertă, Andrew Dominik mai având în producție și adaptarea cărții lui Joyce Carol Oates, Blonde, o cvasi-biografie a actriței Marilyn Monroe.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti