Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


E oficial! Tarsem Singh va regiza Alba ca Zapada
Ma 02 nov 2010 14:31:51 +0200


Tarsem Singh va regiza Alba ca Zapada
După știrea de acum câteva zile despre Snow White and the Huntsman, primim vești și despre una din celelalte producții ...

După știrea de acum câteva zile despre Snow White and the Huntsman, primim vești și despre una din celelalte producții cu Albă ca Zăpada aflate în pregătire. The Wrap ne informează că regizorul Tarsem Singh (cunoscut pentru The Cell, dar mai ales The Fall), aflat de ceva vreme în discuții cu Relativity Media, a încheiat contractul pentru a regiza The Brothers Grimm: Snow White (deși titlul nu e final).

Scenariul a fost adaptat de Melisa Wallack (care a mai scris doar Bill) și este descris de producătorul Brett Ratner drept unul îndrăzneț și adaptat timpurilor noastre. Nu va fi chiar povestea pe care o știm cu toții, piticii nu mai sunt mineri, ci tâlhari, cu care Albă ca Zăpada se aliază pentru a salva regatul tatălui său de mama vitregă cea rea. Ratner mai menționează și un dragon și elemente de comedie pentru filmul ce va fi realizat în 3D.

O dată cu găsirea unui regizor, probabil că acum vor începe căutările pentru o actriță pentru rolul Albei ca Zăpada. Deși umbla zvonul că Natalie Portman ar fi curtată pentru acest rol, iar Relativity încă nu a renunțat la idee, se pare că Tarsem ar dori să aleagă o actriță necunoscută pentru rolul principal.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti