Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Jack Black revine in comedia "School of Rock 2" : Cinema
Ma 15 iul 2008 20:17:12 +0300


Jack Black revine in comedia
Cinema : Actorul Jack Black va aparea intr-o continuare a comediei "School of Rock". El va intra din nou in pielea lui Dewey Finn, profesorul cu calitati ...

Actorul Jack Black va aparea intr-o continuare a comediei "School of Rock". El va intra din nou in pielea lui Dewey Finn, profesorul cu calitati de star rock. Regia noului film va fi semnata de Richard Linklater iar scenariul va fi realizat tot de Mike White. In primul film al seriei, Jack Black joaca rolul unui profesor de gimnaziu care transforma niste copii de clasa a V-a in rockeri adevarati.

De aceasta data, in "School of Rock 2: America Rocks", profesorul Finn invata un grup de elevi aflati in tabara, istoria rock'n'roll-ului, explorand mai multe genuri muzicale.

Filmul original, lansat in 2003, a fost un adevarat succes, avand incasari de peste 130 de milioane de dolari. Profitul a fost foarte mare, avand in vedere ca pelicula a beneficiat de un buget de doar 30 de milioane de dolari. Jack Black a fost nominalizat la Globul de Aur pentru acest rol.


Sursa : Cinemagia


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Jack Black revine in comedia "School of Rock 2" : Cinema
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti