Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Shrek Forever IMAX 3D la Cinema City Cotroceni, din 16 iulie
Lu 28 iun 2010 11:06:54 +0300


Shrek
Căpcăunul Shrek revine pe marile ecrane. Noul film de animație Shrek Forever va avea premiera pe 16 iulie ...

Căpcăunul Shrek revine pe marile ecrane. Noul film de animație Shrek Forever va avea premiera pe 16 iulie și va putea fi vizionat în format IMAX 3D la Cinema City Cotroceni.

Simulatan, Shrek va rula în format Digital 3D, dar și pe clasica peliculă de 35 mm.


Shrek Forever este regizat de Mike Mitchell, iar scenariul a fost scris de Josh Klausner și Darren Lemke. Vocile care dau viață personajelor aparțin, printre alții, lui Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz și Antonio Banderas.


Sumar

Cu gândul la vremurile în care era "un căpcăun adevărat", Shrek este ademenit să încheie un pact cu vicleanul și alunecosul Rumpelstiltskin, cu consecințe neprevăzute. El se trezește dintr-o dată într-o versiune ciudată a regatului Far Far Away, în care căpcăunii sunt vânați, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek și Fiona nu s-au întâlnit niciodată. Acum, depinde doar de Shrek să repare tot ce a făcut, în speranța de a-și salva prietenii, de a restabili ordinea lumii și de a-și recâștiga Unica Iubire.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti