Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


The Martian Chronicles va fi adaptat
Ma 29 iun 2010 11:00:18 +0300


The Martian Chronicles
Producătorul John Davis a achiziționat drepturile de adaptare a clasicului semnat Ray Bradbury ...

Producătorul John Davis a achiziționat drepturile de adaptare a clasicului semnat Ray Bradbury, primind și un interval strâns de timp în care să transforme colecția de povestiri scurte într-un film. Premisa filmului este colonizarea planetei Marte de către rasa umană - urmată de confruntarea cu băștinașii marțieni.


În altă ordine de idei, alte știri despre 20th Century Fox: Channing Tatum a fost cooptat pentru filmul Ion; actorul musculos va juca în filmul cu scenariul semnat de Will Dunn, produs de Ridley și Tony Scott. E vorba de un film de dragoste SF (în mod evident, ne duce cu gândul la Avatar), despre un bărbat care călătorește în mai multe dimensiuni în căutarea reîncarnării iubitei sale. Apar aici ceva asemănări cu The Fountain, iar pentru Tatum Channing, oportunitatea unui film de aventuri SF ceva mai bun decât G.I. Joe.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti