Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Vezi cum rezolva Kevin Costner dilema angajatilor
Vi 25 iun 2010 15:56:20 +0300


Kevin Costner
E vara. Toata lumea se gândește la vacanță, iar cei care încă sunt la birou, între patru pereți, eventual la o ședință ...

E vara. Toata lumea se gândește la vacanță, iar cei care încă sunt la birou, între patru pereți, eventual la o ședință sau un brainstorming, au mari șanse să o pățească precum personajele din scheciul de mai jos.

Bineînțeles, acesta nu este principalul motiv pentru care vi-l arătăm! Motivul e... Kevin Costner. Sau, mai bine zis, vocea lui. Și invențiile sale legate de mecanismele de curățare a petrolului deversat în ocean (detalii aici).

O analogie cu scheciurile în care Bruce Willis salva turnurile gemene ni se servește în clipul de mai jos; doar că eroul absolut nu e apelat în această scenetă video pentru a opri ceva de proporția scurgerilor de petrol din Golful Mexic,... ci pentru a ajuta câțiva angajați aflați într-o dilemă... tot legată de... o vărsare.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti