Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Jean Michel Jarre : Cultura
Vi 04 iul 2008 13:48:16 +0300


Jean Michel Jarre
Cultura : Fanii pionerului muzicii electronice, asa cum este numit Jean Michel Jarre, pot achizitiona bilete pentru concertul de la Sala Polivalenta ...

Fanii pionerului muzicii electronice, asa cum este numit Jean Michel Jarre, pot achizitiona bilete pentru concertul de la Sala Polivalenta, de pe 10 noiembrie. Concertul este inclus in a doua parte a turneului indoor, primul de acest fel din cariera celebrului artist, inceput in primavara cu 10 spectacole consecutive la Theatre Marigny din Paris si continuat in principalele orase din Europa.

Biletele se pot achizitiona la www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro, sau de la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului si Sala Polivalenta. Pretul unui bilet oscileaza intre 100 si 500 lei, functie de pozitia in sala, potrivit unui comunicat.

Cu ocazia aniversarii a 30 ani de la lansarea albumului «Oxygene », Jean-Michel Jarre va interpreta intreaga capodopera, cu ajutorul a trei muzicieni si folosind «stravechile » instrumente originale ; mai mult de 50 sintetizatoare analog legendare.

«Oxygene » este un punct de referinta in muzica electronica, fiind inregistrat cu instrumente rare, multe dintre ele putand fi achizitionate in prezent doar in magazine speciale, de second hand. Abordarea lui Jarre a fost deschizatoare de drumuri, netezind calea pentru generatiile actuale de muzicieni electro.

"Am compus acest album cu instrumente extraordinare, parte a mitologiei muzicii electronice, asa cum Stradivarius a fost pentru muzica clasica, sau Fender Telecaster pentru muzica rock. Aceste instrumente legendare sunt cu adevarat uimitoare si deloc cunoscute de publicul larg. Sintetizatoarele sunt toate tip analog si sa sustii un intreg concert live, fara instrumente digitale, va da dimensiuni speciale performantei. De multi ani imi doream sa cant intr-un spatiu mai restrans – o oportunitate sa fiu mai aproape de public. Muzica in sine si punerea in scena pe care mi-am imaginat-o au condus la acest proiect special", afirma artistul.


Sursa : Hotnews


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Jean Michel Jarre : Cultura
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti