Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Inmormantat pe 7 iulie: Vedete din Lume
Ma 07 iul 2009 13:25:00 +0300


Michael Jackson
Vedete din Lume: Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marți, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Centre din Los Angeles.

Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marți, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Centre din Los Angeles.


Familia Jackson s-a întâlnit cu poliția din Los Angeles pentru a discuta posibile aranjamente funerare în oraș, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Staples Centre, stadionul echipei de baschet Los Angeles Lakers este locul unde vor avea loc funeraliile. Locul unde se află în prezent trupul lui Michael Jackson este ținut secret. Presa a mai scris că Jackson ar putea fi înhumat la Hollywood Hills sau Forest Lawn Memorial Park, și că trupul lui s-ar afla deja colo. Familia Jackson a dezmințit informațiile că funeraliile cântărețului vor avea loc la Neverland. „Contrar relatărilor anterioare de presă, familia Jackson anunță oficial că nu va fi niciun pelerinaj public sau privat la Neverland. Se fac pregătiri pentru o ceremonie publică pentru Michael Jackson și vom anunța aceste planuri în scurt timp”, informează TMZ.com.

Corpul lui Michael Jackson urma să fie adus joi la ranch-ul său californian pentru a fi expus public vineri, înainte de ceremonia privată de înhumare prevăzută pentru duminică.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti