Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Justine Fuster, noua iubita a lui Fabbiani
Jo 09 apr 2009 15:00:55 +0300


Justine Fuster
Justine Fuster: E bine să fii iubită de Căpcăun! Noua prietenă a lui Christian Fabbiani simte pe pielea ei urmările acestui statut.

E bine să fii iubită de Căpcăun! Noua prietenă a lui Christian Fabbiani simte pe pielea ei urmările acestui statut. La nici trei luni după ce s-a cuplat cu atacantul clujenilor de la CFR, Justine Fuster a realizat un pictorial de senzație pentru revista Maxim, ediția din Argentina.

justine_fuster_1239115830b.jpg

Justine Fuster


Ceea ce a lansat-o pe orbita celebrității a fost publicarea mai multor fotografii cu ea și Fabbiani în ipostaze intime. Imaginile au făcut înconjurul lumii și, astfel, frumoasa blondă a primit oferta celor da la Maxim de a poza goală. De această dată, într-un cadru profesionist și organizat.

justine_fuster_1442462.jpg

Justine FusterÎn interviul acordat revistei, Justine a ținut să precizeze și cum l-a întâlnit pe „Căpcăun”. S-a întâmplat la o petrecerea privată ce a avut loc în Rosario, unde „erau mai mulți fotbaliști, dar țin să nu le dau numele.

justine_fuster_1442465.jpg

Justine Fuster
Deodată, se apropie unul de mine și îmi zice «Ce bună ești!». Și are dreptate, mi s-a mai spus că sunt bună. Am început noi să vorbim, să dansăm. De atunci, ne-am văzut în fiecare zi”.

justine_fuster_1442467.jpg

Justine FusterDeși se declară fidelă, tânăra de 18 ani zice că nu ar spune „nu” unei partide de sex în grup: „Ar fi interesant un «trio» cu Căpcăunul meu și cu Messi... ar fi o experiență nebună”.

În ciuda trupului mirific, Justine mărturisește că este gurmandă de mică. „Mănânc în fiecare zi pizza cu șampanie”, explică blondina. Cât despre Fabbiani, susține că nu este geloasă, în ciuda CV-ului de invidiat al fotbalistului în materie de femei. Ar putea fi, ce-i drept. Fosta iubită a atacantului împrumutat de CFR la River Plate, Amalia Granata, a realizat și ea un pictorial în aprilie. Pentru Playboy! Accesați galeriile foto de mai jos și vedeți dacă are sau nu Justine motive de gelozie...


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Salon Isabela Rochii de Mireasa Oradea
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti