Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Michael Jackson, in scaunul cu rotile : Vedete din Lume
Vi 11 iul 2008 09:17:15 +0300


Michael Jackson, in scaunul cu rotile
Vedete din Lume :Legendarul cântăreț Michael Jackson suferă din cauza unei probleme cu spatele, astfel încât este forțat să se deplaseze ...

Legendarul cântăreț Michael Jackson suferă din cauza unei probleme cu spatele, astfel încât este forțat să se deplaseze într-un scaun cu rotile, informează ContactMusic.com.

michael_jackson.jpgArtistul a fost remarcat în Las Veas purtând o pijama, o perucă, o mască de chirurg pe față și o șapcă pe cap, fiind așezat într-un scaun cu rotile, în timp ce un îngrijitor îl împingea pe străzi. Jackson s-a confruntat în ultimii ani cu numeroase probleme de sănătate, inclusiv lupus și vitiligo. În 1995, Jackson a fost dus de urgență la spital după ce a leșinat în timpul unor repetiții pentru un recital inclus într-un program tv. Incidentul a fost pus pe seama stresului și a unui atac de panică. Una dintre persoanele care l-au văzut pe Jackson în Las Vegas a declarat ziarului britanic The Sun: "Există numeroase zvonuri conform cărora Michael Jackson ar reveni pe scenă, însă a fost șocant să văd că, în realitate, el este doar a umbră a omului care era odată". "Părea prea slăbit chiar și pentru a se ridica din scaunul său cu rotile. Timp de două ore a stat într-un magazin și nu s-a dat jos (...). Pielea sa se exfoliază, aproape ca la un șarpe. Și-a păstrat tot timpul masca pe față. Un bodyguard era lângă el tot timpul, așa că nimeni nu se putea apropia. A fost foarte trist", a mai spus martorul ocular.
Michael Jackson nu a mai lansat nici o piesă din 2001. El deține recordul pentru cel mai bine vândut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982).


Sursa : Crisana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Michael Jackson, in scaunul cu rotile
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti