Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Cutremur cu magnitudine scazuta, produs in apropiere de Sofia
Jo 04 nov 2010 14:07:40 +0200


Cutremur cu magnitudine scazuta, produs in apropiere de Sofia
Un seism cu magnitudinea de 2.9 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri seara, in apropiere de Sofia, a anuntat Institutul ...

Un seism cu magnitudinea de 2.9 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri seara, in apropiere de Sofia, a anuntat Institutul de Geofizica al Academiei bulgare de Stiinta, citat de Novinite. Cutremurul s-a produs la ora locala 21:56, la 33 de km de capitala bulgara, in regiunea localitatilor Novi Han si Vakarel.

Nu exista informatii despre posibile daune.

Miercuri, doua cutremure au afectat localitatea sarba Kraljevo. Primul seism cu o magnitudine de 5,3 a avut epicentrul in apropierea orasului Kraljevo, la circa 150 km in sud-vest de capitala. Seismul a avut loc la ora 01.56 (00.56 GMT) si a fost simtit inclusiv in capitala Bulgariei, Sofia.

Martori oculari afirma ca multe cladiri din oras, inclusiv spitalul local, au fost afectate usor de cutremur, iar mai multe case au ramas fara apa si electricitate.

Ministrul de Interne al Serbiei a precizat ca doi oameni, sot si sotie, si-au pierdut viata, dupa ce acoperisul casei lor s-a prabusit. Ivica Dacici a adaugat ca pagubele materiale suferite de acest oras cu 70.000 de locuitori sunt considerabile.

Al doilea seism a avut loc la ora locala 9:25 a.m., toti locuitorii orasului iesind pe strazi, din cauza panicii.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti