Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Topul celor mai bogati directori executivi din lume
Lu 08 nov 2010 15:23:45 +0200


Topul celor mai bogati directori executivi din lume
Cel mai interesant aspect legat de clasamentul celor mai bogați directori generali ...

Cel mai interesant aspect legat de clasamentul celor mai bogați directori generali este structura veniturilor realizate de aceștia în ultimii zece ani. De pildă, doi dintre cei mai bogați cinci CEO, Steve Jobs și Richard Fairbank, nu au avut, în ultimul deceniu, niciun salariu fix.

În schimb, primul și-a realizat circa 90% din venituri din restricted stock (în traducere, un pachet de acțiuni care intră în proprietatea directorului doar în momentul în care acesta întrunește anumite condiții, fie o serie de criterii de performanță, fie un anumit număr de ani petrecuți în companie), al doilea – din venituri din opțiuni. Acestea sunt, de altfel, cele mai răspândite metode de remunerare a managerilor generali ai marilor companii.

De remarcat, apoi, că nu toți cei intrați în clasament au fost activi în intervalul decembrie 1999 – decembrie 2009, luat ca referință de realizatori. Este cazul foștilor directori generali ai: Yahoo (retras din funcție în 2007), Cendant (2006), UnitedHealth Group (2006) și al Bank of America Home Loans, fostă Countrywide Financial (2008). Evident, dacă aceștia ar fi completat deceniul, s-ar fi clasat mult mai sus în clasamentul întocmit de Wall Street Journal.

Cu toții însă și-au rotunjit veniturile atât în timpul activității, cât și ulterior, ținând discursuri despre reușita lor în viață și în companii. Pe bani buni, după cum o arată clasamentul celor mai bine plătiți speakeri. Clasament în care oamenii de afaceri concurează cu cele mai sonore nume din politică.

topul_celor_mai_bogati_directori_executivi_din_lume.jpg

Topul celor mai bogati directori executivi din lumeSursa: Capital.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti