Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Aglomeratie in vama : Judetul Arad
Jo 15 mai 2008 13:19:24 +0300


Aglomeratie in vama : Judetul Arad
Judetul Arad : Cozi de aproape 10 km la punctele de trecere a frontierei din judetul Arad, din cauza interdictiei de circulatie impuse ...

Cozi de aproape 10 km la punctele de trecere a frontierei din judetul Arad, din cauza interdictiei de circulatie impuse de autoritatile maghiare masinilor de mare tonaj.
In Ungaria traficul greu este interzis in perioada sarbatorilor, si in week-end vecinii nostri au praznuit Rusaliile, iar interdictia s-a mentinut pana luni seara.
Unii dintre soferi au asteptat aproape 3 zile ca sa poata intra in Ungaria.
In zona frontierei Nadlac s-au strans in acest interval de timp aproximativ o mie de camioane.
Tot ceea ce pot sa faca autoritatile de frontiera din Romania este suplimentarea numarului de agenti si a benzilor de control.
Pe drumul national 7 traficul rutier se desfasoara ca mare dificultate din cauza tirurilor oprite pe banda de mers spre tara vecina.
Soferii revoltati ca au asteptat zeci de ore risca acum sa fie si amendati de autoritatile maghiare pentru ca nu au respectat diagrama.
Marti dimineata desi interdictia nu mai era in vigoare, camioanele au format cozi de aproape 10 kilometri.
Circulatia ar putea reintra in normal de-abia in cursul noptii.
Pentru ca si in orele urmatoare vama Nadlac va fi aglomerata politistii de frontiera aradeni recomanda utilizarea altor puncte de tranzit cum ar fi Varsand si Turnu.


Sursa : VirtualArad :


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Aglomeratie in vama : Judetul Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti