Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Mutarea nu aduce neplaceri : Judetul Arad
Ma 13 mai 2008 12:06:12 +0300


Casa de Pensii Arad
Judetul Arad : Programul cu publicul rămâne neschimbat la Casa de Pensii, în ciuda mutării în noul sediu .

Programul cu publicul rămâne neschimbat la Casa de Pensii, în ciuda mutării în noul sediu.


Arad - Până la sfârșitul acestei luni, Casa Județeană de Pensii (CJP) se va muta în noul său sediu, situat pe strada Voluntarilor, la numărul 2A (vizavi de Kaufland).

„Am început deja împachetarea arhivei, după care urmează mutarea ei.

În același timp, ne desfășurăm activitatea după programul obișnuit (în «vechiul» sediu - n.r.). Doar în ultima săptămână a lunii - când se va instala rețeaua informatică la noul sediu și se vor muta calculatoarele - vor apărea unele modificări.

Dar oamenii care vin la noi, la ghișee, nu au de suferit. Noi le vom prelua cererile, declarațiile, dosarele, vom efectua plăți... atât că totul se va scrie manual, urmând ca ulterior să fie înregistrat în program, pe calculator.

Dar asta e o chestiune care ne privește pe noi, pe angajații Casei de Pensii. Repet, oamenii nu vor avea de suferit din cauza mutării în noul sediu” - punctează Mihaela Vasil, director al CJP Arad.


Depunerea declarațiilor nominale

Angajatorii vor depune declarațiile privind evidența nominală a asiguraților și a obligațiilor de plată către bugetul asigurărilor sociale de stat (anexa 1.1 și anexa 1.2) aferente lunii aprilie (tot) la sediul din strada Tribunul Dobra nr. 2, până la data de 25 mai. Nu se admit întârzieri, nedepunerea la termen a declarațiilor nominale fiind sancționată cu amenzi de 1.500-5.000 lei.


Sursa : Aradon


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Casa de pensii Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti