Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Mutarea nu aduce neplaceri : Judetul Arad
Mi 14 mai 2008 16:04:51 +0300


Casa Judeteana de Pensii Arad
Judetul Arad : Programul cu publicul ramane neschimbat la Casa de Pensii, in ciuda mutarii in noul sediu.

Programul cu publicul ramane neschimbat la Casa de Pensii, in ciuda mutarii in noul sediu.
Pana la sfarsitul acestei luni, Casa Judeteana de Pensii (CJP) se va muta in noul sau sediu, situat pe strada Voluntarilor, la numarul 2A (vizavi de Kaufland).
"Am inceput deja impachetarea arhivei, dupa care urmeaza mutarea ei. In acelasi timp, ne desfasuram activitatea dupa programul obisnuit (in «vechiul» sediu -n.r.). Doar in ultima saptamana a lunii -cand se va instala reteaua informatica la noul sediu si se vor muta calculatoarele -vor aparea unele modificari. Dar oamenii care vin la noi, la ghisee, nu au de suferit. Noi le vom prelua cererile, declaratiile, dosarele, vom efectua plati... atat ca totul se va scrie manual, urmand ca ulterior sa fie inregistrat in program, pe calculator. Dar asta e o chestiune care ne priveste pe noi, pe angajatii Casei de Pensii. Repet, oamenii nu vor avea de suferit din cauza mutarii in noul sediu" -puncteaza Mihaela Vasil, director al CJP Arad.
Depunerea declaratiilor nominale
Angajatorii vor depune declaratiile privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat (anexa 1.1 si anexa 1.2) aferente lunii aprilie (tot) la sediul din strada Tribunul Dobra nr. 2, pana la data de 25 mai.
Nu se admit intarzieri, nedepunerea la termen a declaratiilor nominale fiind sanctionata cu amenzi de 1.500- 5.000 lei.


Sursa : VirtualArad : Judetul Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Casam Judeteana de Pensii Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti