Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


O scrisoare trimisa din Arad face cale... lunga, sapte zile pana in judet!
Lu 02 iun 2008 11:57:43 +0300


Posta Romana
Judetul Arad : Scrisoarea - modul atat de familiar de a trimite si primi vesti, incepe sa intre, parca, intr-o zona crepusculara.

Scrisoarea - modul atat de familiar de a trimite si primi vesti, incepe sa intre, parca, intr-o zona crepusculara.
Se pare ca numai persoanele (mai) in varsta mai obisnuiesc o astfel de de comunicare, in timp ce cutia postala e din ce in ce mai putin folosita.
Iata ca, totusi, mai primim reclamatii despre timpul indelungat pe care o scrisoare il parcurge, trimisa din Arad in judet.Primim mai multe sesizari in privinta timpului extrem de indelungat in care o scrisoare trimisa din muncipiul Arad ajunge, nu mai departe decat in... judet.
Iata ce spune un localnic din cartierul Gai, Mihai Stoiadin sen.
"Nu stiu ce se intampla cu toata corespondenta care e trimisa din Arad spre alte localitati ale judetului, dar eu am o experienta destul de trista. Avand neamuri si cunostinte in diferite parti, am trimis scrisori, felicitari, etc. Am ramas, insa, fara cuvinte, cand, de exemplu, trimitand o scrisoare importanta in luna noiembrie a anului trecut, aceasta a ajuns... dupa 7 zile! Mi se pare cu totul neverosimil acest fapt! Pai cum sa faca o scrisoare o saptamana?! Asta se intampla numai daca trimiti corespondenta in alta tara, undeva departe, dar nu aici, in judet! Totodata, saptamana trecuta, vineri, am trimis o corespondenta spre localitatea Buhani, intr-o vineri, cred. Bineinteles ca a ajuns de-abia dupa patru zile! Parerea mea este ca serviciul postal, sub acest aspect - este foarte prost, insuficient. Mai bine dai omului un telefon sau te duci la un internet, daca treaba cu scrisoarea nu mai merge. Pana ajunge la destinatie, de multe ori, nu mai este valabil un act sau chiar o veste se perimeaza. Sunt treburi importante, totusi, nu este normal ca posta sa functioneze atat de lamentabil!"
Am luat firul de la capat si am ajuns la OJP Arad ( Oficiul Judetean de Posta) unde l-am contactat pe seful care se ocupa de colectarea si distribuirea corespondentei in teritoriu si judet, Tripa.Facandu-i cunoscuta sesizarea, acesta ne-a declarat ca "in primul rand as dori sa vad stampila de pe plicul acelui cetatean. Cand a trimis scrisoarea si cand a ajuns la destinatie. In general, o scrisoare ar trebui sa ajunga, indiferent de localitate, a doua zi, dar asta numai in anumite conditii. Daca aceasta este depusa inaintea orei de colectare a corespondentei, atunci are toate sansele sa ajunga la timp. Daca, insa, este depusa dupa ridicarea corespondentei sau intr-o zi de vineri, dupa-masa, atunci aceasta va ramane in cutie pana luni, cand se va ridica si va ajunge la destinatie doar marti. Noi avem propriile noastre mijloace de transport, achizitionate din luna martie a acestui an".
Chiar si in acest caz, pare neverosimil ca o scrisare pe care o trimiti din Arad spre Petris - sa ajunga atat de tarziu la destinatie...
Problema e mult mai serioasa, mai multi cetateni ne-au sesizat asupra faptului ca scrisorile lor ajung foarte tarziu la destinatie, secretul corespondentei este violat sau chiar nu mai ajung deloc.


Sursa : VirtualArad : Posta Romana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

O scrisoare trimisa din Arad face cale... lunga, sapte zile pana in judet!
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti