Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Si-au incheiat mandatul in tacere : Judetul Arad
Lu 26 mai 2008 14:26:34 +0300


CJ Arad
Judetul Arad : Consilierii judeteni au votat, la ultima sedinta CJA din acest mandat, toate proiectele propuse.

Consilierii judeteni au votat, la ultima sedinta CJA din acest mandat, toate proiectele propuse.
Ultima sedinta de Consiliul Judetean Arad din acest mandat a decurs fara probleme, alesii judeteni votand, fara alte intrebari, toate cele 24 de proiecte propuse de executiv.
Alesii au votat o serie de taxe ce vor fi aplicate in anul 2009 (taxele pentru eliberarea certificatelor de urbanism, avizelor si autorizatiilor de constructie, taxele la Scoala Populara de Arte, cele de la biblioteca etc.), mai multe rectificari de bugete, modificari de organigrame si modificari de hotarari, atribuirea unui imobil catre Scoala Populara de Arte, cateva PUD-uri si cateva cofinantari.
Cu doua abtineri, date unui singur proiect, celelalte proiecte propuse spre vot de executivul judetean au trecut de alesii grabiti parca sa puna capat mandatului.
Singurul care a avut de pus cateva intrebari a fost, asa cum era de asteptat, Attila Duka, care s- a interesat, de pilda, ce se va intampla cu zecile de studii facute in acest mandat si cum le va pune in practica urmatorul presedinte de CJA, care e soarta imobilului de pe Calea Timisorii nr. 58 si daca Prefectura Arad a atacat in contencios administrativ horararea CJA legata de acest imobil (fapt confirmat de secretarul CJA). Dupa raspunsuri scurte la intrebarile alesului, conducerea CJA si consilierii s-au grabit sa "impacheteze sedinta".


Sursa : VirtualArad : CJ Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Si-au incheiat mandatul in tacere : Judetul Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti