Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Social – democratii explica de ce au copiat... "Cina cea de taina" : Judetul Arad
Jo 22 mai 2008 13:26:59 +0300


PSD Arad
Judetul Arad : Afisele PSD Arad, care imita celebra pictura a lui Leonardo da Vinci, "Cina cea de taina", au facut senzatie in presa centrala ...

Afisele PSD Arad, care imita celebra pictura a lui Leonardo da Vinci, "Cina cea de taina", au facut senzatie in presa centrala, unde au fost comentate fie cu amuzament, fie cu ironie acida, fie pur si simplu desfiintate de critici.
Luni, candidatii PSD au facut o conferinta de presa pe Platoul din fata Primariei pentru a-si apara ideea.
In imaginea electorala, candidatul PSD la Primarie, Dorel Caprar este asezat pe locul lui Iisus (conform celebrei picturi), iar in dreapta sa, pe locul Sfantului Ioan (sau dupa "Codul lui Da Vinci" pe cel al Mariei Magdalena), sta Teodora Hotaran.
Pesedistii spun ca au dorit doar sa sublinieze ideea de echipa.
Ei nu au ezitat sa-si reia fiecare pozitia din afis, care imita in mod izbitor pictura, tocmai in fata Primariei.
"Aparem intreaga echipa, adica 12 persoane care vrem sa reprezentam Aradul sa facem ceva pentru el. Vazandu-ne, oamenii vor realiza ca vrem sa facem ceva pentru orasul nostru. Ține de viziunea fiecarui artist cum decide sa reprezinte grafic o idee. In cazul nostru am dorit sa conturam ideea de unitate a consilierilor in jurul primarului si faptul ca acestia muncesc impreuna iar persoana care realizeaza aceste machete, Milovan Simulov, a venit cu acest afis" explica Dorel Caprar.


Sursa : VirtualArad : PSD Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

PSD Arad : Alegeri 2008
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti