Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Ce reguli poti incalca fara sa te ingrasi atunci cand tii dieta: Sfaturi de Sanatate
Vi 05 nov 2010 15:45:08 +0200


Ce reguli poti incalca fara sa te ingrasi atunci cand tii dieta: Sfaturi de Sanatate
Sfaturi de Sanatate: Mănâncă cinci mese pe zi, evită pâinea albă, orezul și pastele, nu mânca după ora 19 și renunță definitiv ...

Mănâncă cinci mese pe zi, evită pâinea albă, orezul și pastele, nu mânca după ora 19 și renunță definitiv la dulciuri sunt regulile care pot fi "păcălite" atunci când ne aflăm într-un proces de slăbire.
Nu mânca seara târziu. Studiile de specialitate au arătat că femeile obeze erau mai predispuse la a mânca târziu decât cele slabe. În plus, o cină luată la ora 21 este extrem de periculoasă pentru siluetă, ținând cont că metabolismul încetinește destul de mult după ora 19, iar arderile interne sunt aproape nule după această oră. Și cum mulți dintre noi ajung acasă în jurul acestei ore, nutriționiștii site-ului health.yahoo recomandă un borcănel de iaurt. Acesta hrănește organismul și creează starea de sațietate. Un alt sfat atunci când luăm masa la ore târzii este să evităm să mâncăm în fața televizorului, deoarece riscul de a mânca dublu este destul de ridicat.

Sari peste desert. Dulciurile sunt principalul vinovat de acumularea kilogramelor, deoarece au un conținut caloric destul de ridicat și nu au ce căuta într-o dietă de slăbire. Această regulă dă cele mai multe bătăi de cap candidaților la o siluetă de invidiat. Explicația nutriționiștilor este că dulciurile creează dependență, iar renunțarea bruscă la aceste mici plăceri poate duce la apariția stării de sevraj.
Dacă organismul cere ceva dulce, atunci o tabletă de ciocolată neagră pe zi nu va afecta cu nimic procesul de slăbire. În plus, atunci când suntem la dietă și vrem ceva dulce, este de preferat să alegem dulciurile care au un conținut caloric destul de mic. Astfel, se recomandă citirea cu atenție a etichetei unui astfel de produs.Fără sport nu vei reuși să slăbești. Această regulă poate fi omisă de persoanele care doresc să scape de până în zece kilograme. Alimentația bogată în fructe și legume va stimula metabolismul să ardă grăsimile fără a depune efort fizic.


Sursa: Gandul.info


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti