Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


De ce vor barbatii sa faca sex anal: Sexualitate
Jo 04 nov 2010 10:33:16 +0200


sexul anal: Sexualitate
Sexualitate: UN SUBIECT tabu in multe cupluri, penetrarea anala este o practica adesea apreciata de barbati.

UN SUBIECT tabu in multe cupluri, penetrarea anala este o practica adesea apreciata de barbati.
Iata cateva sfaturi legate de sodomie, asa cum se mai numeste raportul sexual anal:
De ce barbatilor le place?
Un barbat din trei practica regulat sodomia. Daca accepti sa i te supui, partenerul tau de joaca poate sa dea curs liber fanteziei de dominare.
Din punct de vedere fizic, coitul anal este un simplu moment de ejaculare pentru barbat. Sfincterul anal fiind mai strans decat vaginul, penisul va fi mai presat si placerea mai intensa pentru el.

sex_femei2.jpg

Sexualitate: Sexul Anal


Ce gandesc femeile?
Femeile care accepta sa practice sodomia si care simt placere sunt putine, in jur de aproximativ 25%. Numai 10% dintre ele au apreciat, insa, aceasta practica.
Unele refuza inca de teama sa nu le doara sau pur si simplu pentru ca perceptia acestei pozitii li se pare degradanta. Cu un partener atent, aceste reticente vor disparea.
Precautii care trebuie luate
Anusul este o zona sensibila si poate fi de asemenea o sursa de placere pentru femei. Dar pentru a atinge aceasta faza de extaz, trebuie sa incepeti prin lubrifiere.
Spre deosebire de vagin, anusul nu se lubrifieaza natural. De preferat este sa folositi lubrifianti pe baza de apa sau silicon.
Intromisiunea trebuie facuta cu blandete. Cere-i partenerului tau sa inceapa prin a-ti mangaia anusul ca sa te destinzi.
Introducerea unui deget inainte de penetrarea penisului poate de asemenea sa contribuie la relaxarea sfincterului anal. Miscarea de du-te vino se va face mai usor.

sexualitate_4343.jpg

Sexualitate: Sexul AnalPozitii
Sodomia se poate practica in mai multe pozitii pentru a varia placerea. Pozitia ogarului a adunat cele mai multe voturi.
In aceasta pozitie, este posibila si o stimulare a clitorisului pentru mai multa placere. Vei fi surprinsa de aceasta asociere. Pentru un plus de confort, poti sa te asezi pe burta.
Pentru cei care vor sa inceapa cu blandete, este recomandata pozitia linguritei (pe o parte) pentru senzatii multiple.
Riscurile medicale si infectii
Penetrarea nu trebuie sa fie brutala! Asta ar putea provoca mici leziuni si sangerari. Nu ezitati sa va preveniti partenerul daca simtiti o jena.
Riscul transmiterii maladiilor sexuale exista.
Este neaparat necesar sa va protejati cu prezervativ, mucoasa rectala fiind fragila si poroasa. In fine, evitati sa treceti de la penetrarea in anus la cea vaginala. Germenii continuti de rect ar putea provoca o infectie vaginala.
Un sfat: schimbati prezervativul sau faceti-va toaleta intima.


Sursa: STL.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti