Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


O treime dintre femei sufera din cauza tocurilor: Sfaturi de Sanatate
Ma 09 nov 2010 13:59:09 +0200


O treime dintre femei sufera din cauza tocurilor: Sfaturi de Sanatate
Peste trei milioane de femei au primit îngrijiri medicale sau au ajuns la spital din cauza tocurilor înalte ...

Peste trei milioane de femei au primit îngrijiri medicale sau au ajuns la spital din cauza tocurilor înalte pe care le-au purtat, arată o cercetare făcută recent în Marea Britanie.

Studiul, realizat la nivel național pe femei cu vârste între 18 și 65 de ani, a scos la iveală faptul că 89% din reprezentantele sexului frumos admit că li s-a întâmplat ca serile lor în oraș să fie compromise din cauza unor pantofi cu toc deloc confortabili. Numai că 60% din acestea încearcă să zâmbească și să poarte în continuare res-pectiva pereche de încălțăminte, mai ales dacă a fost admirată de cei din jur, notează „The Daily Mail".

Modul în care arată pare să fie mai important decât sănătatea pentru o cincime dintre femei, având în vedere că aceasta este proporția celor care au ajuns să sufere o întindere de ligament sau o luxație din cauza pasiunii pentru tocuri. 33% din femeile intervievate au recunoscut că li s-a întâmplat chiar să cadă și să se lovească rău, spărgându-și dinții sau suferind fracturi la mâini. „E aproape de necrezut câtă durere e dispusă o femeie să îndure pentru o pereche de pantofi cu toc care arată senzațional", a afirmat Lisa McCarten, reprezentanta unui magazin de încălțăminte. Numai 2% din femei au declarat că nu poartă tocuri.


Sursa: Adevarul.ro


Recomancari: Top Catering Oradea

Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti