Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Un ginecolog roman a creat Discul femeii
Jo 04 nov 2010 09:58:48 +0200


Discul femeii
Te ajută să stabilești sexul copilului și să monitorizezi sarcina

Conf. dr. Vasile Nitescu a realizat "Discul femeii" (popular ii putem spune si discul graviditatii) pentru a veni in ajutorul femeilor insarcinate, ajutandu-le sa isi monitorizeze si singure sarcina. Acest lucru nu inseamna ca vizitele la medicul specialist nu vor mai fi efectuate.

"Nu mai e nevoie sa mearga des la ginecolog si, astfel, economisesc lunar cateva sute de lei", a declarat medicul Vasile Nitescu.

"Discul permite calcularea cu precizie a zilelor in care trebuie sa faca sex cuplurile care vor sa devina parinti de fete sau de baieti. Cu doua zile inainte de data ovulatiei, sigur femeile vor ramane insarcinate cu fete, iar sexul in ziua ovulatiei va garanteaza ca veti naste baieti", a explicat ginecologul roman Nitescu.

"Orice femeie trebuie sa aiba un asemenea disc si sa-si noteze pe el zilele ciclului menstrual, modul in care vine acesta, cantitatea, fluxul sanguin etc. Toate aceste lucruri se trec pe discul cu care femeia se prezinta la medic. Astfel, medicul isi poate da seama daca se apropie menopauza, daca pacienta are un fibrom uterin, o distrofie chistica pe ovar etc. In momentul in care apare menstruatia, ea trebuie inregistrata in luna si zilele respective, care figureaza pe disc. Medicul poate vedea data nasterii, lungimea fatului, greutatea etc.", mai spune dr. Nitescu.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor




Curs valutar:



Alte stiri:



Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti