Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Vesnica placere, eterna problema: oh, Orgasmul!
Jo 04 nov 2010 10:02:28 +0200


Orgasm
Daca tot le-au prins prin cabinete la consultatii, doctorii au pus pacientele de la obstetrica-ginecologie ...

Daca tot le-au prins prin cabinete la consultatii, doctorii au pus pacientele de la obstetrica-ginecologie sa li se planga de tot ce le doare in viata intima. Datele centralizate intr-un studiu de proportii spun ca 63% au mentionat probleme sexuale. Orgasmul, cap de lista. In special in randul adolescentelor si al femeilor de pana in 30 de ani.

Aproape doua treimi dintre femeile ajunse la clinicile din Statele Unite, unde a fost realizata cercetarea, au recunoscut ca sufera de pe urma disfunc tiilor sexuale. Disfunctii care cresc si se complica odata cu varsta, exceptie facand orgas mul - mai mult de jumatate dintre pacientele intre 18 si 30 de ani au probleme de orgasm, un numar simtitor mai mare decat in categoria de varsta 31-54.

Sa vorbeasca cifrele

Grupul cel mai activ sexual a fost cel cu varste cuprinse intre 31 si 45 de ani (87%), semn ca, asa cum ne tot spuneau diversi sexologi, femeia atinge maturitatea si implinirea se xu a la dupa 30 de ani. Un studiu realizat ceva mai devreme anul acesta arata ca femeile din aceasta categorie de varsta sunt si clientele care trec cel mai des prin maga zi nele de lenjerie intima. Inspi rate probabil de modelele de pe marile ecrane, tip Saman tha din "Totul despre sex".

Ur mea za grupa 18-30 (85%) si cea cu varsta intre 46-54 (74%). Daca sunteti curioase, iata si datele pentru 55-70 - 45% si peste 70 de ani - 15%. Lipsa orgasmului si lipsa dorin tei sunt sus de tot in top - 45-47% dintre participante s-au plans de aceste doua as pecte.

Diferenta de care va spuneam, in privinta orgas mu lui neobtinut, pe categorii de varsta este asa: 18-30 de ani (54%), 31-45 ani (43%), apoi 46-54 (48%), pentru ca sa creasca la un 66% in grupul 46-54 ani si la un si mai mare 87% peste 70 de ani.


Sursa: CSID.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti