Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Romanca talharita in Ungaria de jucatorii de alba-neagra : Politia
Mi 02 apr 2008 16:22:38 +0300


Romanca talharita in Ungaria de jucatorii de alba-neagra : Politia
Politia : Loredana Tipter se intorcea acasa din Italia, a fost batuta si jefuita duminica dimineata intr-o parcare din zona localitatii Lajosmizse ...

Loredana Tipter se intorcea acasa din Italia, a fost batuta si jefuita duminica dimineata intr-o parcare din zona localitatii Lajosmizse, din Ungaria.
Romanca a fost atacata de membrii unei bande de jucatori de alba-neagra. Cand a ajuns la Arad, victima a vrut sa depuna plangere, dar politistii i-au spus ca nu au ce face si au indrumat- o sa faca reclamatia in Ungaria. Si asta pentru ca politistii romani nu au competenta sa cerceteze incidentele care s-au petrecut in alte tari. Sotul femeii spune ca se va interesa unde poate depune plangere pentru prinderea hotilor.
„M-am dus la baie, si cand am iesit, m-au inconjurat, si unul mi-a pus cutitul la gat. Aveam 1.100 de euro... La autocar, cand am ajuns, jucau alba-neagra si m-au luat la bataie din nou, m-au lovit cu pumnul in fata“, povesteste Loredana Tipter. Ceilalti pasageri nu au avut nicio reactie, doar cateva femei au strigat la agresori, care vorbeau romaneste.
De altfel, nu este prima data cand se intampla asa ceva. Jucatorii de alba-neagra obisnuiesc sa astepte in parcarile benzinariilor autocarele cu romani care se intorc din vestul Europei. Calatorii acuza autoritatile ca nu fac nimic pentru eradicarea fenomenului sau pentru prinderea talharilor. Tot ieri, o alta femeie a fost jefuita de 2.500 de euro in Austria.


Sursa : VirtualArad : Politia


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Romanca talharita in Ungaria de jucatorii de alba-neagra : Politia
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti