Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


S-a spanzurat dupa o luna de puscarie : Politia Arad
Mi 23 apr 2008 05:21:48 +0300


Penitenciarul de maxima siguranta din Arad
Penitenciarul de maxima siguranta din Arad

Un detinut din penitenciarul de maxima siguranta din Arad, inchis de o luna si jumatate, s-a spanzurat cu fasii smulse din cearsaf, chiar in baia celulei in care era incarcerat.
A lasat in urma un bilet de adio adresat baietelului sau.
Avea mai putin de un an de ispasit din pedeapsa pe care o primise pentru trafic si consum de droguri.
Procurorii au inceput o ancheta, insa primele indicii conduc spre o sinucidere.
Detinutul in varsta de 27 de ani era condamnat la trei ani si jumatate de puscarie.
Eduard Magold, purtator de cuvant al Penitenciarului Arad zice ca a avut probleme in familie si ca a lasat un bilet in care isi cerea iertare fiului sau: "Nicole, tati te iubeste de acolo de sus si am sa am grija de tine. Tati".
Trupul tanarului a fost gasit de colegii de celula, care au alertat imediat gardienii.
Acesta este cel de-al doilea detinut care isi pune capat zilelor in Penitenciarul din Arad, in ultimele sase luni.
« In jurul orei 11:25, persoana privata de libertate, R.F.C., in varsta de 26 de ani, condamnata definitiv la o pedeapsa privativa de libertate de 3 ani si 6 luni si aflata in executarea pedepsei la Penitenciarul Arad incepand cu data de 06.03.2008, a fost descoperit de catre colegii de camera spanzurat, in toaleta camerei de detinere
S-a solicitat de urgenta interventia personalului medical care, cu toate eforturile depuse pentru resuscitare, a constatat decesul acestuia la ora 11:25. Conform Legii 275 din 2006 privind executarea pedepselor si a masurilor dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal si Regulamentului de aplicare a acesteia, au fost luate masuri de instiintare imediata a familiei persoanei decedate.
Totodata, conducerea Penitenciarului a informat judecatorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, Serviciul Judetean de Medicina Legala, Parchetul de pe langa Tribunalul Arad si IPJ Arad.
Din primele cercetari reiese ca persoana privata de libertate a recurs la acest gest pe fondul unor probleme de familie dupa ce in prealabil a efectuat convorbiri telefonice de la telefonul public instalat pe sectia de detinere » - a precizat purtatorul de cuvant al Penitenciarului, Eduard Magold.


Sursa : VirtualArad : Politia


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Penitenciarul de maxima siguranta din Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti