Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Talhar : Politia Arad
Lu 12 mai 2008 15:24:29 +0300


Talhar : Politia Arad
Politia Arad : Un barbat in varsta de 20 de ani care a talharit mai multi elevi de telefoanele mobile si bijuterii din aur a fost retinut de politistii aradeni.

Un barbat in varsta de 20 de ani care a talharit mai multi elevi de telefoanele mobile si bijuterii din aur a fost retinut de politistii aradeni.
Din cercetari reiese ca barbatul se plimba in preajma scolilor si acosta elevii pe care ii vedea ca detin telefoane mobile.
Sub diferite pretexte, intra in discutii cu acestia intreband cat este ceasul sau ii provoca la o partida de fotbal si profitand de neatentia copiilor le sustragea telefoanele si fugea.
Politistii au stabilit ca in doua cazuri, barbatul a smuls prin violenta telefoanele si chiar lantisorul de aur de la gitul unui elev.
El a fost retinut si prezentat Parchetului cu propunearea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de furt.
Totodata, pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru talharie.
Politia continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a barbatului.
Daca va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 5 ani.


Sursa : VirtualArad : Politia Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Talhar : Politia Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti