Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Travestit prins in flagrant! : Prostitutie
Lu 25 feb 2008 14:52:50 +0200


Prostitutie
Prostitutie : Niciun client nu si-a dat seama ca prostituata "Claudita" este, de fapt, baiat!

Niciun client nu si-a dat seama ca prostituata "Claudita" este, de fapt, baiat!
Un tanar cu inclinatii sexuale deviante le-a oferit amatorilor de sex pe bani senzatii... mult mai tari decat ar fi banuit.
Desi credeau ca au de-a face cu o prostituata, clientii beneficiau de serviciile unui travestit!
Marius M. de 20 de ani, din judetul Hunedoara, a fost prins in timp ce intretinea relatii sexuale in schimbul unei sume de bani cu un alt barbat, duminica noaptea spre luni.
Tanarul se prezenta cu numele de Claudita, sustinand ca practica prostitutia de 11 ani si ca pana in prezent niciun client nu si-a dat seama ca este barbat.
Obisnuia sa-si acosteze clientii in zona Garii si Gradiste. Tarifele practicate erau de 50 de lei partida.
Marius se deghiza in femeie, avea peruca blonda, se imbraca in rochii si purta pantofi cu tocuri pentru a induce in eroare clientii si a-i acosta in vederea intretinerii de acte sexuale contra cost. "Clientul a fost deosebit de socat in momentul in care politistii i-au luat peruca de pe cap si l-au deconspirat. Si-a dat seama ca este vorba despre un barbat si nu despre o femeie. Acesta a spus ca nu va mai apela in viata lui la astfel de servicii" ne-a declarat Camelia Tuduce Berar, purtator de cuvant al I.P.J. Arad.
Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru infactiunea de prostitutie.


Sursa : VirtualArad : Prostitutie


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti