Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Zece detinuti aradeni eliberati de Pasti : Politia Arad
Ma 29 apr 2008 11:28:44 +0300


Zece detinuti aradeni eliberati de Pasti : Politia Arad
Politia Arad : Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, in Penitenciarul Arad se vor organiza programe si activitati festive specifice ...

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, in Penitenciarul Arad se vor organiza programe si activitati festive specifice, care sa marcheze acest eveniment important pentru intreaga crestinatate.
Zilele Sfintelor Pasti vor prilejui oficieri de slujbe religioase, atat la penitenciarul nou cat si la penitenciarul vechi, pentru detinutii de religie ortodoxa, dar si pentru detinutii apartinand cultelor neoprotestante care vor beneficia de asistenta religioasa in penitenciar din partea reprezentantilor acestor culte.
Slujba de Inviere de la Catedrala Patriarhiei Romane, transmisa pe posturile de televiziune va putea fi vizionata in direct de catre toti detinutii.
In ziua de 27.04.2008 detinutilor li se va asigura un meniu imbunatatit, conform normei de hrana prevazuta pentru zilele festive.
Cu sprijinul unor organizatii neguvernamentale locale se vor distribui pachete detinutilor care pe perioada detentiei au intrerupt legatura cu familia.
Se va distribui numarul special "Supliment de Pasti", al gazetei volante a detinutilor.
Un numar de 10 persoane private de libertate care indeplinesc conditiile legale, au fost recompensate cu permisiunea de iesire din penitenciar in aceasta perioada pentru a-si petrece in familie sarbatorile pascale.


Sursa : VirtualArad : Stiri Arad


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Zece detinuti aradeni eliberati de Pasti : Politia Arad
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti