Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Jo 19 apr 2007 08:57:00 +0300


De parcă n-ar fi fost deja destul de fragmentată între mai mulți publisheri, seria MotoGP are acum un nou co-proprietar, după ce Capcom a anunțat că și-a însușit drepturile de a publica jocuri MotoGP pe consolele PlayStation.

De parcă n-ar fi fost deja destul de fragmentată între mai mulți publisheri, seria MotoGP are acum un nou co-proprietar, după ce Capcom a anunțat că și-a însușit drepturile de a publica jocuri MotoGP pe consolele PlayStation. Anterior, Namco erau cei responsabili de perpetuarea seriei pe PS2 și PSP, iar THQ se ocupau de versiunile pentru PC, Xbox și Xbox 360. Deci se pare că Namco Bandai au ieșit din cursă momentan, dacă nu cumva au ceva planuri pentru Wii sau DS.

Capcom și-au și anunțat deja intenția de a publica următoarea iterație - MotoGP '07 (titlu provizoriu) - la toamnă, însă nu pentru PlayStation 3 după cum ne-am fi așteptat, ci pentru PS2. Între timp, THQ au de asemenea un joc MotoGP '07 aliniat pentru lansare în cursul acestui an pe PC și Xbox 360. Rămâne însă de văzut dacă e vorba despre unul și același joc "de bază", sau o variantă complet diferită, întrucât Capcom nu au făcut nici o precizare în acest sens.

Întâmplător, chiar ieri șeful THQ, Brian Farrell le spunea celor de la GI.biz că firma sa va lăsa baltă titlurile diluate pe o puzderie de platforme. În schimb, vor avea grijă ca fiecare joc să fie croit special pentru fiecare piață, așa încât jucătorii să aibă parte de cea mai bună experiență pe consola lor. Hmm... n-am mai auzit noi treaba asta pe undeva?

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Noutăti Blizzard
UbiSoft Cumpără Sunflowers
Gata cu PS3 de 20 Giga ?
Bug in Shivering Isles
Finalul scandalului la Take 2
Schimbari majore la Take 2
XBOX 360 in negru
Vânzări Playstation
ATI Radeon X2900 XTX
Marc EckoCurs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti