Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Cellfactor : Revolution gratis
Ma 17 apr 2007 00:32:00 +0300


In sfarsit un joc si bun, si gratis. In martie.

Conform marii majorități a predicțiilor, așa-zisele "procesoare fizice" nu prea au reușit să se impună, la fel cum au făcut-o procesoarele grafice secolul trecut, spre exemplu. Sau DVD-urile. Sau o puzderie de alte tehnologii utile, de altfel. Dar în ciuda incapacității lor de a penetra piața gaming-ului până acum, AGEIA continuă să își promoveze acceleratoarele PhysX prin diverse jocuri menite să pună la treabă această tehnologie (poți vedea lista completă pe site-ul AGEIA). Și cred că putem fi de acord cu toții că cel mai rezonant titlu asociat cu marca PhysX este CellFactor - shooter-ul îndopat cu "true-to-life physics" născut dintr-un simplu tech-demo.De-a lungul ultimilor doi ani, producătorul sud-american Immersion Games și-a unit forțele cu Artificial Studios și egiptenii de la Timeline Interactive, într-un efort mondial de a transforma CellFactor într-un joc respectabil, bun de pus pe rafturile magazinelor. Noul proiect a devenit cunoscut ca CellFactor: Revolution, un first-person shooter futuristic ce promite să producă "hyper-realistic cloth, fluid and debris gameplay effects". Iar acum că jocul se apropie cu pași repezi de finalizare, AGEIA anunță că CellFactor: Revolution va fi lansat de fapt sub formă de download gratuit, pe 8 mai.

Chiar dacă nu ai un procesor PhysX, vei putea să îl joci, însă doar parțial. Iar asta pentru că jocul va detecta automat jucătorii cu o placă PhysX, oferindu-le opțiunea de a parcurge campania single-player și patru moduri multiplayer prin LAN, împotriva oponenților controlați de A.I. și umani. Pe cât de aberant ar suna, jucătorii care nu dispun de o placă PhysX nu vor putea juca împotriva altor oameni, doar împotriva A.I.-ului, și doar pe două hărți (până va "sparge" cineva drăcovenia, desigur).Pentru restul de 0.001% dintre gameri, campania single-player completă va include trei niveluri "extreme PhysX", făcute să scoată în evidență un "gameplay fizic cu rost". De pildă, zic ei, combustibilul care se scurge dintr-un butoi poate indica natura sa volatilă, o pânză de păianjen care se mișcă poate semnala o mișcare în apropiere, lava poate fi "psionically harnessed to deflect or smother enemies" (înțeleagă care ce-o vrea), iar fasciculele de particule pot fi folosite pe post de arme. În modurile din LAN, jucătorii pot manipula un număr imens de obiecte simultan, pot controla vehicule și puteri "Psi", în lupte contra 7 prieteni și 16 inamici controlați de A.I.


Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania


Stiri anterioare  Alte Stiri
Noi detalii despre GTA 4
Galactic Dream : Rage of War
Command & Conquer Tiberium Wars
Civilization IV: Beyond the Sword
Criza PlayStation
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 amânat
Genesis Rising
Shadowrun
The DarknessCurs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti