Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Naruto
Mi 18 apr 2007 09:21:00 +0300


Tot mai multe platforme cad pradă expansiunii viguroase a lui Naruto în lumea jocurilor, în ultima vreme.

Tot mai multe platforme cad pradă expansiunii viguroase a lui Naruto în lumea jocurilor, în ultima vreme. Xbox 360, Wii și DS își așteaptă fiecare porția lor de acțiune, dar după anunțul de azi emis de Namco Bandai, se pare că vor mai aștepta încă o vreme, pentru că următorul joc Naruto se îndreaptă de fapt spre PlayStation Portable. Naruto: Ultimate Ninja Heroes, cum l-au numit, va marca totodată debutul seriei pe consola portabilă Sony, când va fi lansat la sfârșitul acestei veri.

Naruto: Ultimate Ninja Heroes e dezvoltat cică exclusiv pentru SUA și Europa, de către studioul japonez CyberConnect2. Aceștia lucrează la ora actuală și la Naruto: Ultimate Ninja 2 pentru PS2, la rândul său așteptat să apară în Q3 2007. Pe scurt, ediția de PSP va fi un joc cu bătăi furioase, ce va oferi o acțiune intensă în single-player, cu meciuri pe echipe de până la 3-la-3, și un mod multiplayer wireless pentru doi jucători (folosind un singur UMD). Fanii vor avea la dispoziție 8 stagii interactive și 20 de personaje jucabile, plus posibilitatea de a-și crește "ninja rank"-ul prin completarea a tot felul de misiuni cu bătăușul / bătăușa aleasă.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Halo 3 beta pe 16 mai !
GTA 4, primul trailer
F.E.A.R pe XBox 360
The Godfather
Fable 2
Devil May Cry 4 acum si pe XBox !
The Club
Teenage Mutant Ninja Turtles
Tomb Raider: Anniversary Edition
CrackdownCurs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti