Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Arbitrii de la Rapid-Pandurii, retrogradati in Liga a doua
Mi 03 nov 2010 13:36:27 +0200


Mugurel Draganescu
Mugurel Draganescu, centralul care a arbitrat luni seara meciul dintre Rapid si Pandurii Targu Jiu, a fost retrogradat ...

Mugurel Draganescu, centralul care a arbitrat luni seara meciul dintre Rapid si Pandurii Targu Jiu, a fost retrogradat in Liga a doua, ca urmare a "prestatiilor neconcordante cu legile jocului". De asemenea, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, a anuntat ca aceeasi pedeapsa li se va aplica si altor trei arbitri asistenti.

"Azi am convocat o sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al CCA si am luat unele masuri, din cauza prestatiilor neconcordante cu legile jocului, cu instructiunile FIFA si UEFA si cu recomandarile noastre, astfel au fost scosi din corpul de arbitri de Liga I si retrogradati la Liga II Draganescu, Crangasu, Velicu si Iliescu. Au fost greseli grave, care au influentat rezultatele, iar prestatiile lor au fost dezamagitoare in ultimul timp", a declarat Vasile Avram, citat de prosport.ro.

"Nu ne putem explica de ce la asemenea faze clare a gresit. Mai ales ca avea un plasament bun. Iar arbitrul asistent avea elemente ajutatotoare. Nu intelegem cum a putut sa semnalizeze ofsaid la golul doi anulat al oaspetilor. Mergem pe ideea ca e lipsa de valoare si refuzam sa credem ca ar putea fi si alte elemente", a mentionat Avram.

"Ii astept sa vina cu cereri de retragere din arbitraj, ar fi mai bine, mai fair-play, decat sa ne inselam unii pe altii. E mai bine sa ne despartim politicos. In orice activitate vine si un astfel de moment, daca nu vor veni cu cerere se vor supune deciziile CCA", a adaugat presedintele CCA.

Vasile Avram a anuntat si ca arbitrii Marian Balaci (a fost la centru in meciul Dinamo-Gaz Metan) si Ionel Ivan au fost retinuti de la delegari pana la finalul turului Ligii 1.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti