Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Allview S3 Lite, un telefon Dual SIM ieftin si atat
Mi 03 nov 2010 14:04:29 +0200


Allview S3 Lite
Allview S3 Lite

Allview S3 Lite este un telefon Dual-SIM fără pretenții, potrivit celor interesați exclusiv de utilizarea a două cartele simultan. Aspectul general este plăcut, datorită carcasei ultra-slim de 8,5 mm.


Nu același lucru îl putem spune despre proiectarea dispozitivului: lipsesc tastele laterale pentru controlul volumului, iar tastatura alfanumerică îngustă este aproape imposibil de utilizat - tastele se apasă greu și oricât te-ai strădui tot se nimerește să apeși câte două odată. Abia reușești să navighezi și să scrii un cuvânt corect, nu se pune problema de a trimite mesaje decât dacă ești masochist.

Neinspirată este și poziționarea sloturilor pentru cele două SIM-uri (unul peste altul). Pentru a scoate SIM-ul de dedesubt trebuie mai întâi să-l retragi pe cel de deasupra.

Ecranul are caracteristici standard telefoanelor candy-bar entry level actuale: 2.2 inch și 240 x 320 pixeli. Calitatea imaginii este decentă, în sensul că nici nu impresionează, nici nu deranjează în vreun fel.

Interfețele de conectare pe care ni le pune la dispoziție Allview S3 sunt port-ul microUSB (pentru căști, cablu de date și încărcare acumulator) și încă un port complet inutil doar pentru încărcare, compatibil cu încărcătoarele Nokia cu mufă subțire. Spun inutil pentru că telefonul vine însoțit de un charger cu USB, iar locul interfeței tipice Nokia putea fi luat de un jack de 3,5 mm.


Această potrivire cu Nokia nu este deloc singulară. Imediat după ce pornim telefonul, vom vedea un ecran principal și un meniu ce aduce mult cu cel de Symbian S60 3rd Edition. Similitudinile se opresc la nivel de interfață grafică - nu vă imaginați că acest Allview rulează aplicații Symbian sau că măcar poate fi personalizat la un asemenea nivel. Să vedem partea bună a lucrurilor: posesorii sau foștii posesori de smartphone-uri Nokia vor fi familiarizați din start cu Allview S3.

Dotările pe care ni le oferă Allview S3 sunt puține și modeste (o cameră foto de 1.3 MP, conectivitate GPRS, Bluetooth și slot microSD), dar ceea ce deranjează și mai mult este faptul că rezultatele produse (fotografii, redare audio, navigație pe Web) sunt practic egale cu zero.

Pozele nu pot fi numite poze (aveți două dovezi mai jos, sunt mai degrabă pasteluri), iar sunetul nu poate fi numit nici el sunet decât poate de către un surd care, vindecat miraculos, se bucură de orice zgomot pe care îl aude.


Sample Photo

Sample Photo
Surpriza pe care o ascunde Allview S3 este o antenă retractabilă cu ajutorul căreia poți asculta posturile de radio FM fără să mai conectezi hands free-ul.


Antenă integrată pentru recepționarea posturilor radio FM

Mi-aș fi dorit ca măcar pe partea de telefonie lucrurile să se prezinte mai bine, dar nici aici nu am cuvinte de laudă: convorbirile se aud încet chiar și cu volumul la maxim, sunt neclare, trebuie să ciulești urechea în permanență. În schimb, difuzorul extern răsună cu putere.

Autonomia lui S3 se ridică la aproximativ patru zile, în condițiile în care l-am folosit mai mult pentru convorbiri.

Accesoriile care îl însoțesc sunt următoarele: încărcător, cablu microUSB, căști cu microfon și manual de utilizare.


Allview S3 Lite, un telefon Dual SIM ieftin și atât

Plusuri

[+] Funcționează în două rețele simultan;
[+] Carcasa solidă, capac metalic;
[+] Design slim atractiv;
[+] Difuzor extern puternic.

Minusuri

[-] Calitate slabă a sunetului în convorbiri;
[-] Tastatură și pad extrem de incomode;
[-] Cameră foto sub orice critică;
[-] Nu are taste dedicate de volum;
[-] Sunet de calitate sub-mediocră în căști - distorsiuni, sunet nefiresc.

Concluzie: Deși are câteva facilități multimedia, Allview S3 dezamăgește rău de tot pe acest segment și rămâne practic doar un simplu telefon Dual-SIM. La 300 de lei cât costă, nici nu puteam să-i cerem foarte multe, mai puțin pe partea de convorbiri unde chiar se impunea un nivel calitativ superior. Dacă ar fi să recomand din aceeași categorie și de la același producător un telefon Dual-SIM bun, acela ar fi Allview S2 Guld. Ambele telefoane se găsesc disponibile pe site-ul allview.ro.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti