Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Nokia C6-01, un telefon cu Symbian mic si accesibil
Jo 04 nov 2010 15:22:42 +0200


Nokia C6-01
Cu o greutate de numai 131 grame, Nokia C6-01 este cel mai ușor telelefon cu sistem de operare Symbian^3 din oferta companiei.

Cu o greutate de numai 131 grame, Nokia C6-01 este cel mai ușor telelefon cu sistem de operare Symbian^3 din oferta companiei.

Telefonul dispune de un ecran AMOLED capacitiv cu dimensiunea de 3.2 inch și rezoluție 360x640 pixeli, ce integrează tehnologia ClearBlack. Pe suprafața ecranelor cu tehnologie ClearBlack este aplicat un filtru polarizant ce îmbunătățește vizibilitatea imaginii în spații deschise, puternic iluminate, fără a crește consumul de energie.


Nokia C6-01

La fel ca și frățiorii săi mai mari, Nokia C6-01 oferă conectivitate 3.5G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, iar la capitolul multimedia se poate lăuda cu o cameră de 8 megapixeli, prevăzută din păcate doar cu focalizare fixă. Pentru condiții de luminozitate redusă avem la dispoziție și un blitz dual-LED. Camera dispune de zoom digital 2X și poate filma la rezoluție 720p. Înregistrările sunt salvate în memoria internă de 340MB, sau pe card de memorie microSD, a cărui capacitate poate atinge 32GB. Fișierele pot fi descărcate folosind conectorul microUSB, sau vizionate direct pe ecranul televizorului, prin conectorul Nokia AV de 3.5mm.

Nokia C6-01 este livrat împreună cu Ovi Maps, un software gratuit pentru navigație ce utilizează receptorul GPS al telefonului.

Alte dotări includ un modul radio FM stereo și music player. Din păcate tastatura QWERTY folosită pentru Nokia C6 a fost înlocuită de una on-screen, mai puțin eficientă.

nokia_c6_01_(1).jpg


Nokia C6-01

Terminalul C6-01 este unul dintre cele mai "verzi" dispozitive Nokia de până acum, fiind fabricat aproape în întregime din materiale reciclate și plastic biodegradabil.

Nokia C6-01 poate fi achiziționat începând de astăzi, pentru un preț de 260 euro.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti