Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Ochelari 3D Gucci, pentru cei cu gust pentru moda si buzunarul plin
Ma 02 nov 2010 14:22:57 +0200


Ochelari 3D Gucci
Faptul că ochelarii 3D lasă mult de dorit din punct de vedere estetic este binecunoscut pentru cei mai mulți dintre noi ...

Faptul că ochelarii 3D lasă mult de dorit din punct de vedere estetic este binecunoscut pentru cei mai mulți dintre noi, însă creatorul de modă Gucci a realizat deabia acum potențialul imens pe care această piață a echipamentelor 3D îl are aproape complet neexploatat.

Atras probabil de sumele exorbitante pe care pasionații de tehnologie sunt dispuși să le plătească pentru a fi în pas cu cu cele mai noi apariții, Gucci va lansa în luna decembrie primii săi ochelari 3D, bazați pe un design unisex foarte popular la sfârșitul anilor 80, inspirat de ochelarii pentru aviație.

Ochelarii 3D marca Gucci beneficiază de lentile cu polarizare circulară, corecte din punct de vedere optic și compatibile cu sistemele cinema bazate pe tehnologie Real D . Mulțumită finisajului reflexiv multistrat, ochelarii promit o percepție mai bună a contrastului, permițând totodată trecerea a nu mai puțin de 98% din lumina vizibilă, pentru a evita nedoritul efect de umbrire caracteristic ochelarilor 3D obișnuiți.

Cei ce doresc să vizioneze filme 3D și să arate bine în același timp vor fi nevoiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 225 dolari . Între timp nu putem spera decât că și alți creatori de modă vor urma exemplul dat de Gucci, eventual la un nivel de preț mai ușor accesibil.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti