Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Un retailer online american s-a trezit cu un prototip Nokia N9
Jo 01 iul 2010 10:23:29 +0300


Nokia
Nokia N9

Așa cum Business Cover a avansat deja și după cum spune și Gadgeteer, viitoarele smartphones Nokia din seria N (și cele din seria E, am adăuga noi) vor avea sistem de operare MeeGo, realizat de Intel în colaborare cu producătorul finlandez.
Deja umblă zvonuri despre viitorul mobil din seria multimedia, N9, dar site-ul american de e-commerce Negri Electronics se pare că tocmai a pus mâna pe unul și ni-l prezintă în video-ul de mai jos. Sau cel puțin, cei de la Nokia sunt mai deștepți decât Apple și nu pierd telefoane prin baruri, ci le lasă, în mod misterios, la ușa vânzătorilor online…
N9 este un smartphone de tip slide, cu tastatură completă care culisează în lateral, dar finlandezii au reușit, o carcasă foarte subțire. Este unul dintre puținele smartphones care mai păstrează o cameră secundară pe partea frontală. Camera foto din spate este de 8 Megapixeli cu flash. Ecranul este destul de lat, în format 16:10 și, noutate la Nokia, este de tip capacitiv, adică permite multi-touch, de exemplu deja clasicul zoom cu două degete.
Pe ecranul de start, care se rotește în mod portret sau peisaj (landscape), se pot amplasa diferite widgeturi. În video, vedeți cel pentru contactele favorite, inbox de mesaje, calendar și rețelele sociale. Tastatura culisează ca și la N97, înclinată destul de pronunțat, ceea ce, teoretic, îl face mai comod în utilizare.

Nokia N9 from Negri Electronics on Vimeo.Sursa: businesscover.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti