Știri locale pentru Arad
ARAD ONLINE
Informații despre Arad și jud. Arad
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Vodafone lanseaza in Romania doi rivali iPhone 3G: Samsung Omnia si BlackBerry Bold - Tehnica
Jo 11 sep 2008 14:38:20 +0300


Tehnica - In aceeasi zi, Orange lanseaza BlackBerry Bold

Vodafone va vinde in Romania doua noi telefoane de ultima generatie, respectiv Samsung Omnia si BlackBerry Bold 9000, doi concurenti directi pentru iPhone 3G a anuntat miercuri operatorul. Potrivit Vodafone, Samsung Omnia va fi disponibil la sfarsitul lui septembrie, iar terminalul celor de la Research In Motion (RIM), primul model BlackBerry compatibil 3G, va fi comercializat incepand cu octombrie, preturile si abonamentele urmand sa fie comunicate in perioada urmatoare. Coincidenta sau nu, Orange a anuntat, in aceeasi zi, lansarea in Romania a noului terminal 3G al celor de la RIM, comunicand si preturile.

Samsung Omnia, varful de lance al celor de la Samsung, va fi comercializat in toate magazinele Vodafone din tara, la sfarsitul lui septembrie, la preturi speciale, potrivit informatiilor Vodafone, care a promis mai multe detalii in perioada urmatoare.

Pentru clientii de afaceri, dar si pentru cei care doresc conexiune permanenta la e-mail, Vodafone a anuntat ca va comercializa incepand din octombrie noul terminal 3G al celor de la RIM, respectiv BlackBerry Bold, pretul si abonamentele fiind promise a fi anuntate in perioada urmatoare.

La scurt timp dupa comunicatul Vodafone, Orange a transmis un comunicat in care anunta lansarea aceluiasi terminal BlackBerry Bold, incepand cu 15 septembrie, la preturi cuprinse intre 349 si 439 euro, in functie de planul tarifar ales.

Nu este prima oara cand cei doi operatori fac anunturi similare, in aceleasi zile. Recent, pe data de 20 august, cand Orange a anuntat preturile cu care va vinde noul terminal iPhone 3G al celor de la Apple pe piata din Romania, ca operator exclusiv, Vodafone a anuntat o oferta unica pentru telefonul HTC Touch Diamond, rivalul iPhone 3G al celor de la HTC.


Sursa: Hotnews.ro

Sponzorul Acestui Articol este TOTALnet Media GroupCurs valutar:Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti